Archief‎ > ‎

Volgende bijeenkomst Buurtplatform Heer: maandag 14 november 20:00

Geplaatst 8 nov. 2011 01:02 door Liam Fitzpatrick   [ 17 nov. 2011 00:53 bijgewerkt ]
Op maandag 14 november a.s komen de leden van het Buurtplatform Heer weer bij elkaar. Zij doen dat in het Ontmoetinsgcentrum Aen de Wan, Einsteinstraat 32 te Heer, aanvang 20.00 uur.

Gesproken zal worden over de voortgang van de werkgroepen, Ruimtelijke Ordening, Beheer en Onderhoud, Mobiliteit en Verkeer en Veiligheid en Welzijn. Ter sprake zal komen de fietsroute na de aanleg van de A2 tunnel en maar ook de luchtkwaliteit bij de tunnelmonden. Verder zullen de ontwikkelingen rondom de speelvoorzieningen aan de Atoomstraat en de 7 januaristraat de revue passseren. Ook de nog te ondernemen activiteiten voor dit jaar zoals de Kerstactiviteit en jaarafsluiting zijn onderwerp van gesprek. Tevens zal er met het oog op de begroting voor 2012 activiteiten geïnventariseerd worden voor de jaarplanning.

Onze bijeenkomsten zijn altijd openbaar. Wilt u mee spreken over deze onderwerpen of kennis maken met het Buurtplatform Heer u bent van harte welkom.

Verder kunt u nog steeds ontwerpen bij ons indienen voor het verfraaien van de tunnel aan de Sibemaweg. Uit de ingezonden ontwerpen wil het Buurtplatform er twee kiezen die alsnog op het viaduct worden aangebracht. De eis die aan uw ontwerp gesteld word is dat deze het thema verbinden weergeeft. U kunt uw ontwerp insturen aan:

Secretariaat Buurtplatform Heer - Maastricht
p/a Einsteinstraat 32
p/a 6227 BZ HEER - MAASTRICHT
of per mail secretariaat@buurtplatformheer.nl
Comments