Archief‎ > ‎

UITNODIGING: 10 september Doe-Dag in Kloostertuin Opveld

Geplaatst 7 sep. 2016 06:42 door Nel Knapen   [ 5 apr. 2017 06:52 bijgewerkt door Liam Fitzpatrick ]
Maastricht, 26 augustus 2016 – Renovatieproject Kloostertuin Opveld krijgt steeds meer gestalte. Zo zijn er diverse drainagekoffers aangebracht, zijn de paden verhard en voorzien van split en is er een Doe-dag geweest waarop onderhoud is gepleegd. Op 10 september a.s. staat Doe-dag
2.0 op de agenda en op 25 september wordt de kloostertuin officieel geopend met een Buurtfestijn.

De projectgroep van vrijwilligers nodigt alle buurtbewoners uit voor deze Doe-dag 2.0 op 10 september. Bedoeling is om tussen 10.30 en 14.30 uur onder meer de bladeren van de paden te verwijderen, afval op te ruimen (grijpstokken en afvalzakken zijn aanwezig) en lichte snoeiactiviteiten uit te voeren. Ook worden er die dag enkele zitbanken geplaatst onder leiding van Groencentrum Biesland.

‘Voor broodjes en drinken wordt gezorgd’, aldus Marieke Smits (IVN) namens de projectgroep. ‘Wel zou het prettig zijn als mensen die komen helpen ook eigen tuingereedschap en handschoenen kunnen meenemen. We verzamelen die zaterdag om 11.00 uur bij de Rode Beuk en hopen weer veel enthousiaste deelnemers te kunnen begroeten!’ Aanmelden voor de Doe-dag via: mariekesmits_ivn@outlook.com.


Comments