Archief‎ > ‎

Oktober Kermis 2012

Geplaatst 22 okt. 2012 02:28 door Liam Fitzpatrick   [ 28 feb. 2013 13:36 bijgewerkt ]

Oktober Kermis 2012


Het is weer voorbij. Vier dagen Kermis waarbij de weergoden ons enkel op zaterdag even in de steek lieten.

De Kermis begon vrijdagmiddag met een vlaggenparade waarbij de vlag van het buurtplatform werd onthuld. Hiervoor diende het wapen van Heer als basis, toegevoegd werden enkele herkenbare gebouwen van Heer en de logo's van Tout Maastricht en het buurtplatform Heer.

De AED demonstratie op zondagmiddag was iets aan de vroeg kant ingepland waardoor er weinig toeschouwers aanwezig waren. De komst van clown Tallie mag een succes genoemd worden. Van begin tot het eind werd Clown Tallie omringd door de allerkleinsten wiens ogen de handen van clown volgden. Immers die handen maakten de leukste dieren of kroontjes van lange slanke fleurige ballonnen.

Op maandag om 19.00 uur was het zover dat de prijs winnaars bekend gemaakt werden van de kleur- en tekenwedstrijd en de Kermis loterij.
De prijswinnaars van de kleur- en tekenwedstrijd werden : Nora Janssen 9 jaar, Marit Donker 8 jaar, Gerrit Fitzpatrick 10 jaar, Lies Janssen en Britt 10 jaar uit de Postduifstraat. Alle tekeningen zijn in de etalage bij Albert Heijn opgehangen en daar te bewonderen. De winnaars werden met een prijsje beloond. Aansluitend aan deze bekendmaking werden de prijzen getrokken van de Kermis loterij. Iedereen die voorafgaande aan deze trekking zijn lot nummers had ingeleverd kon een prijs winnen. In één uur tijd wisselden een 80-tal prijzen van eigenaar. Prijzen die door vrijwel de meeste ondernemers van Heer en Scharn beschikbaar waren gesteld.

Als organisatie kijken wij tevreden terug op een geslaagde Kermis met viskraam. Wij hebben onze best gedaan en ja wij hadden liever gezien dat bij de opening de dansgroep aanwezig was geweest, dat de etalages voller hadden gehangen met tekeningen en dat veel meer mensen hun gratis lotjes waren komen inleveren.

Wij danken iedereen die op welke wijze dan ook mee gewerkt heeft deze Kermis te doen slagen. Hier namen noemen zou te veel zijn en mogelijk zouden we ook nog iemand vergeten. Toch willen we hier met name de bewoners van het Raadhuisplein en Raadhuisstraat danken voor hun medewerking en het dragen van het ongemak dat voor hun met de Kermis gepaard gaat

Is de Kermis u ook bevallen of heeft u ideeën om het leuker en/of attractiever te maken of heb u andere op- of aanmerkingen stuur uw reactie aan secretariaat@buurtplatformheer.nl of per post: Buurtplatform Heer, Einsteinstraat 32

Comments