Archief‎ > ‎

Nieuw elan voor pinksterkermis 23-26 mei 2015

Geplaatst 17 mrt. 2015 08:03 door Liam Fitzpatrick   [ 4 mrt. 2016 03:30 bijgewerkt ]
Vliegtuigmolen
Het Buurtplatform Heer heeft dit jaar Kermisorganisatie & Advies Rob Meijers in de arm genomen teneinde de pinksterkermis, die van 23 t/m 26 mei plaatsvindt, nieuw elan te geven.

Rob Meijers is reeds jaren actief in het organiseren van kermissen en tekent onder andere voor de kermis in Vaals, Valkenburg en diverse kermissen in de gemeente Eijsden-Margraten.

Meijers: 'de pinksterkermis in Heer was in het verleden bekend tot in de verre omstreek en was een begrip. Het moet toch kunnen om dit feest wederom op de kaart te zetten.'

Om succesvol te zijn dient er allereerst sprake te zijn van een gevarieerd aanbod aan goed onderhouden en mooie attracties. De planning hiervoor is inmiddels rond. Na jaren afwezigheid keert de autoscooter terug in Heer. Ook de Tropicana, een schitterende rupsbaan voor de hele familie is van de partij. Voor de kleinere kermisbezoekers mag de draaimolen uiteraard niet ontbreken en komt de Ufo-Jet naar Heer. De kleintjes kunnen hier als volleerde piloten een rondje in een vliegend object maken. Voor leuke prijzen kunnen ze terecht bij de lijntrek en de lucky duck.
In de categorie oefeningsspelen bestaat het aanbod uit de grijpkranen, fotoschietsalon en de pusher, altijd leuk om een 'gokje' te wagen. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Noten, popcorn, suikerspin, nougat- en suikerwerken zijn uiteraard weer aanwezig. Nieuw is de poffertjeskraam waar men terecht kan voor heerlijk verse poffertjes met échte boter of een lekkere wafel. Last but no least uiteraard een lekkerbekje , een haring of een portie Kibbeling bij Nico's Vispaleis.
Kortom, een complete kermis met aanbod voor jong en oud.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen v.w.b. een promotieprogramma, hierover op een later tijdstip meer informatie.
Volg de ontwikkelingen op facebook op de pagina van het buurtplatform of bij Kermisorganisatie & Advies Rob Meijers.
En het belangrijkste: noteer de datum 23-26 mei alvast in uw agenda, de kermis in Heer wordt een feest voor jong en oud, voor groot en klein!

Comments