Archief‎ > ‎

Kunst in de wijk: Via Sibema

Geplaatst 16 mei 2011 05:23 door Liam Fitzpatrick   [ 17 aug. 2011 01:29 bijgewerkt ]
Zoals een paar weken geleden in Ons Weekblad vermeld was, is er wordt er op dit moment hard gewerkt aan het omtoveren van het viaduct aan de Sibemaweg in een mooi, kleurrijk en tekstrijk openbaar kunstwerk. Esther Janssen is de projectleider van dit project Via Sibema. De uitvoerders zijn leerlingen van het Bonnefanten College/Bernard Lievegoed School, Het United World College en Leeuwenborgh Opleidingen /onderwijsassistenten. Voor het tekstgedeelte worden zij begeleid door Mine Stemkens, woordkunstenaar.

Op vrijdag 29 april was een presentatie worden gehouden, en nu zijn de voorbereidende werkzaamheden al onderweg. We zijn op zoek naar een aantal vrijwillers om mee te helpen om de achtergrond schets (lucht, heuvels,bomen) in te kleuren. Op woensdag 18 mei en donderdag 19 mei, vanaf 10.00 tot 14.00 u ook tot 8 vrijwilligers voor het inschilderen.

Maandag 23 mei t/m vrijdag 27 mei vanaf 10.00 u tot 16.00 u mogen mensen komen helpen die in staat zijn om de leerlingen te assisteren en die zelf goed kunnen schilderen.

Elke werkdag vanaf vrijdag 20 mei tot en met vrijdag 27 mei zullen de verkeersborden om 08.00 uur moeten worden opgedraaid/klaar gezet en om 16.30 uur worden afgedraaid weggezet. Hier zijn ook vrijwilligers voor gewenst!

Als u graag meehelpt, stuur a.u.b. een e-mail naar secretariaat@buurtplatfromheer.nl.

Comments