Archief‎ > ‎

Informatieavond Brandwondenstichting Heer

Geplaatst 1 mrt. 2011 13:08 door SysAdmin BPF Heer   [ 4 apr. 2011 05:29 bijgewerkt door Liam Fitzpatrick ]
De afdeling Heer van de Nederlandse Brandwondenstichting nodigt de inwoners van Heer en de Molukse buurt uit voor een samenkomst en presentatie van de Brandwondenstichting. Deze zal worden gehouden op maandagavond 28 maart aanstaande, om 8 uur 's avonds en tot ongeveer half 10, in ontmoetingscentrum Aen de Wan in Heer. Er zal gezorgd worden voor een ontvangst met koffie of thee en met dank aan de heer Mingels van bakkerij de Lekkerbek uit Heer kunnen we u dan ook een heerlijk stuk vlaai aanbieden.

Gedurende deze avond wordt een presentatie gegeven over onder meer het werk van de Brandwondenstichting, brand(wonden)preventie en over wat te doen als het toch verkeerd gaat. Tijdens de avond wordt ook ingegaan op het organiseren van de jaarlijkse collecteweek in onze wijk. Er zijn een behoorlijk aantal straten in onze buurt, waar nog niet, of niet meer, wordt gecollecteerd. We zoeken daarom nieuwe collectanten. U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u wilt geven. Met slechts 1 tot 2 uurtjes per jaar (!) kunt u al een belangrijke actieve bijdrage leveren!

Wilt u daarom eens binnen het buurtplatform en in uw directe omgeving rondvragen aan familie, buren en vrienden/kennissen? En natuurlijk zijn ook zij van harte welkom om naar deze informatieavond te komen!

Wij vernemen graag van u of u niet of wel komt en dan met hoeveel personen. Aanmelden kan liefst vóór woensdag 23 maart a.s. en bij voorkeur per email met als onderwerp: Aanmelding 28 maart te sturen aan brandwondenstichting.heer@gmail.com. Telefonisch mag ook door te bellen naar onze collecteorganisator voor Heer en de Molukse buurt, mw. Jeanny Jacobs, via telefoonnummer: 361 19 11.

Meer informatie over de Nederlandse Brandwondenstichting kunt u vinden op: www.brandwonden.nl.

Comments