Archief‎ > ‎

Help Speeltuin Heer!

Geplaatst 20 mrt. 2017 02:46 door Liam Fitzpatrick   [ 5 apr. 2017 06:52 bijgewerkt ]
Help Speeltuin Heer! Op maandag 3 april opent Speeltuin Heer weer haar poort voor de spelende kinderen van Maastricht en omstreken. Van maandag tot en met vrijdag zal de speeltuin worden beheerd door de vaste kracht. In het weekend is de speeltuin afhankelijk van vrijwilligers. En door een tekort hieraan komen bezoekers helaas vaak voor een dichte poort te staan.

Gratis

Speeltuin Heer is altijd een gratis speelvoorziening geweest en hier komt dan ook geen verandering in. Dit jaar wordt een nieuw klim- en speeltoestel geplaatst. Ook de zitbankjes en picknicktafels waren na een groot aantal jaren van intensief gebruik aan vervanging toe. Om de financiële reserves weer op peil te brengen zijn de weekendopeningen dan ook van groot belang.

Weekenden

Wegens een gebrek aan vrijwilligers is de speeltuin in 2016 in de weekenden vaak gesloten geweest. Dit is iets wat het bestuur, maar ook de ouders erg vervelend vinden. Men hoopt dan ook dat er dit jaar wél voldoende vrijwilligers worden gevonden zodat de speeltuin ook op zaterdag en zondag vaker open is.

Langs deze weg doet Speeltuin Heer dan ook een oproep voor nieuwe vrijwilligers. Vrijwilliger worden is niet moeilijk, de vrijwilligersdienst duurt slechts 3 uur en kan op een zelfgekozen tijdstip worden ingevuld. Ook het aantal diensten is naar eigen inzicht. En de kinderen kunnen gezellig mee!

Kijk voor meer informatie op: www.speeltuinheer.nl of stuur een mail naar info@speeltuinheer.nl

Comments