Archief‎ > ‎

Handicap.nl zoekt collectanten voor 17 t/m 22 juni

Geplaatst 8 apr. 2013 23:35 door Liam Fitzpatrick   [ 4 mrt. 2016 03:29 bijgewerkt ]
Handicap.nl is op zoek naar mensen die willen helpen met de collecte van 17 tot en met 22 juni. Wie een paar uurtjes meehelpt door bijvoorbeeld in de eigen straat te collecteren, helpt een beter leven mogelijk te maken voor mensen met een handicap. Het geld dat Handicap.nl ophaalt gaat o.a. naar het Ango fonds. Vanuit dit fonds wordt individuele financiële hulpverlening betaald aan mensen die buiten de regelingen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en zorgverzekeraar vallen. Ook wordt sociaal, juridisch, financieel en belasting advies gegeven aan mensen met een beperking. Helpt u ook mee?

Handicap.nl is de fondsenwerving van de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie (Ango). De Ango komt op voor gehandicapten en chronisch zieken. Daar waar de overheid of zorgverzekeraar het af laat weten, springt zo nodig Ango bij. Iedereen met een handicap loopt vroeg of laat tegen problemen of kosten aan. Ango is de brug tussen overheid en zorgverzekeraar en zorgt dat het geld er wel komt. Voor die gewenste autoaanpassing, sta-op stoel, studie of computer.

Van 17 tot en met 22 juni wil Handicap.nl zoveel mogelijk deuren langs om geld in te zamelen. Daarvoor zijn veel nieuwe collectanten nodig. Ook in Heer en Eyldergaard! U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u wilt besteden aan het collecteren; zelfs met een enkele straat is Handicap.nl al enorm geholpen.

Wilt u helpen? Bel dan naar de regiocoördinator Nel Knols, telefoonnummer 043-3472868 of 06-23399471 of mail naar n.knols@ango.nl.
Meer informatie? Kijk op www.ango.nl/steun of bel/mail naar de regiocoördinator.

handicap.nl maak(t) beter leven mogelijk

Comments