Archief‎ > ‎

Eerste algemene ledenvergadering

***  OPROEP  ***     Buurtplatform Heer - Maastricht

Het Buurtplatform Heer houdt op maandagavond 26 april aanstaande om 20:00 uur in ontmoetingscentrum Aen de Wan aan de Einsteinstraat in Heer haar eerste algemene ledenvergadering.

Eén van de onderwerpen van gesprek tijdens deze vergadering betreft een lijst met actiepunten van het voormalig buurtplatform. Die lijst hebben alle leden en ook andere belangstellenden in Heer ontvangen, met daarbij ons verzoek 10 punten aan ons terug te melden die voor hen persoonlijk het belangrijkst zijn. De uitslag van deze eerste peiling zullen we die maandagavond presenteren en samen met alle aanwezigen bespreken.

Het lijkt ons super dat een stel inwoners van Heer, waarvan toch echt een behoorlijk aantal elkaar niet eerder kenden en eveneens de meesten geen eerdere ervaring hebben, dit meteen samen al hebben afgesproken tijdens onze oprichtingsvergadering!

Het buurtplatform Heer moet haar definitieve vorm en organisatie nog vinden.. Er zijn tot nu toe alleen nog de oprichtingsvergadering geweest en één bestuursvergadering. Er zijn een hoop zaken die spelen en waar we werkgroepen voor willen proberen te vormen. We zijn allemaal vrijwilligers, dus niemand heeft tijd om alles te weten. Het dagelijks bestuur zal onder meer de structuur moeten bieden voor de werkgroepen. Als we dat samen goed kunnen organiseren en taken verdelen, dan kunnen we alle hulp gebruiken!

Inwoners van Heer zijn daarom van harte uitgenodigd om vrijblijvend bij ons aan te schuiven tijdens onze eerste algemene ledenvergadering!

Wilt u ook uw mening geven en mee laten tellen in deze eerste peiling? Stuur dan een email met als onderwerp ‘Verzoek om top-10 lijst’ aan secretariaat@buurtplatformheer.nl.

Secretariaat Buurtplatform Heer - Maastricht

Comments