Archief‎ > ‎

De onzichtbare stad in Heer: woningen gezocht

Geplaatst 4 mrt. 2013 00:27 door Liam Fitzpatrick   [ 4 mrt. 2016 03:28 bijgewerkt ]
De onzichtbare stad is een samenwerkingsproject tussen ORTgebouwtheater en de kunstcoördinator Sandra Hommen van het Porta Mosana College. Onder leiding van Esther van de Pas van ORTgebouwtheater gaan VWO 6 leerlingen van het Porta Mosana College aan de slag om beeldend belevingstheater te maken in de wijk. Het is de bedoeling dat de voorstelling plaats gaat vinden in verschillende woonhuizen in Heer. De plaatselijke verhalen en geschiedenis worden blootgelegd en er worden nieuwe verhalen toegevoegd. Dat wat normaal niet zichtbaar is wordt zichtbaar gemaakt. 

Hierdoor ontstaat een unieke beleving van een wijk en haar karakter voor een breed publiek. Met De onzichtbare stad wordt een ervaring voor het publiek en een kunstpodium voor de VWO 6 leerlingen gecreëerd waarbij nieuwe samenwerkingsverbanden in de wijk aangewakkerd worden.

Voor dit unieke project zijn wij op zoek naar bewoners in Heer die bereid zijn om hun woning als decor voor de voorstelling open te stellen. Het gaat om 1 avond in december 2013. Ook zou het fijn zijn als deze bewoners bereid zijn om vragen te beantwoorden over het leven in Heer. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Esther van de Pas.

U kunt zich aanmelden door voor 29 maart een mailtje te sturen of te bellen naar Esther van de Pas: esthervdpas@hotmail.com / 06 53538404 / www.orttheater.com.

ORT Gebouw Theater Porta Mosana College

Comments