Archief‎ > ‎

De Buurt Kleurt bij de najaarskermis in Heer

Geplaatst 8 okt. 2012 06:16 door Liam Fitzpatrick   [ 22 okt. 2012 02:47 bijgewerkt ]
Het is zover komend weekend is het weer Kermis in Heer. Met medewerking van de ondernemers van Heer al of niet verenigt in Heer Totaal, Winkelcentrum De Leim, de Horecaondernemers, de buurtplatforms van Scharn, Molukse Buurt, Eyldergaard, Tout Maastricht en Bureau VIA2018, de basisscholen in Heer en Scharn, de kermisexploitanten en Buurtplatform Heer is het mogelijk dat in Heer weer Kermis is. 

Uiteraard bent u allen van harte uitgenodigd om aanstaande vrijdag 12 oktober aanwezig te zijn bij de opening van de Kermis. De uitnodiging luidt: 
‘De Buurt Kleurt 2018’ in het teken van de kermis in Heer 

Het is ons weer gelukt om van vrijdag 12 tot en met maandag 15 oktober 2012 de najaarskermis in Heer te organiseren. De kermis vindt plaats op het Raadhuisplein en Raadhuisstaat. 
Vrijdag 12 oktober zal de kermis om 17.00 uur officieel geopend worden. Onderdeel van deze opening zal zijn: de vlaggenoverdracht i.h.k.v. Maastricht & Euregio Culturele Hoofdstad 2018.
Tijdens de kermis kunnen de kinderen van Heer en Scharn de door hen gemaakte tekeningen inleveren met als thema de Kermis. Zij die hun tekening tijdens de opening inleveren krijgen een kaartje voor een gratis ritje tijdens de Kermis.
Op zondag 14 oktober zullen de winkels in het Winkelcentrum van Heer en omgeving van 12:00 tot 17:00 uur open zijn. In het winkelcentrum De Leim kunnen kinderen van 13.00 tot 17.00 uur hun eigen spulletjes aan de man brengen. Verder zullen er gedurende die zondag optredens zijn van de dansgroep Switch, zal een clown de kinderen aldaar vermaken, kunnen kinderen geschminkt worden en kan men genieten van heerlijke wafels. Ook zal er op zondag om 13.30 uur en 14.30 uur een demonstratie gegeven worden over het gebruik van de AED apparatuur. 
Verder worden de gebruiken van de Kermisattracties beloond met een gratis lot. Met dit lot maakt men kans op een prijs die beschikbaar is gesteld door de Kermisexploitanten alsmede door de Heerder ondernemers. Om voor de prijzen in aanmerking te komen dient men de loten op maandag in te leveren op het kermisterrein tussen 16.00 en 19.00 uur. De trekking is maandag 15 oktober om 19.00 uur waarop tevens de prijswinnaars bekend gemaakt zullen worden van de tekenwedstrijd en de prijzen van de loterij uitgereikt zullen worden, dit alles vind plaats op het kermisterrein.

We hopen u vrijdag 12 oktober bij de opening om 17.00 uur te zien of tijdens een van de andere dagen op de kermis!
Comments