Archief‎ > ‎

45 plus? help mee met een onderzoek naar sportparticipatie

Geplaatst 22 okt. 2013 01:43 door Liam Fitzpatrick   [ 4 mrt. 2016 03:27 bijgewerkt ]
Een vraag van een stagiair bij de Gemeente Maastricht

Mijn naam is Quin de Jong en ik volg de opleiding SPECO Sport & Media aan de Fontys Economische Hogeschool te Tilburg. Op dit moment loop ik stage bij Maastricht Sport, en doe ik onderzoek naar de sportparticipatie binnen de stad en hoe we deze kunnen verbeteren. Dit onderzoek is gericht op personen boven de 45 jaar. Het doel is om een gezond en vitaal Maastricht te creëren.

Onderdeel van mijn onderzoek is een enquête gericht op een deel van de bevolking van Maastricht. Deze enquête vindt u in de link aan het einde van dit bericht. Het invullen van onderstaande vragenlijst vergt maximaal 5 minuten van uw tijd. Door deze enquête in te vullen helpt u Maastricht Sport om haar communicatie richting (potentiële) sporters in de toekomst te verbeteren en aangenamer te maken. Het invullen komt u dus ten goede. Daarnaast helpt u mij enorm met mijn studie, en kan ik hopelijk straks een goed advies geven aan Maastricht Sport.

Ik wil u vragen om ook uw gezinsleden, familieleden, vrienden, kennissen en collega's deze enquête door te sturen of in te laten vullen. Dit zou mijn onderzoek sterk verbeteren.

Om de enquête in te vullen klikt u op de volgende link: http://www.thesistools.com/web/?id=371501

Ik wil u bij deze alvast bedanken voor de medewerking aan dit onderzoek!

Met vriendelijke groet,

Quin de Jong
Stagiair, Marketing & Communicatie
Maastricht Sport

Comments