Berichten‎ > ‎

Sjuif es aen gaat Verhuizen

Geplaatst 24 mei 2017 12:11 door Nel Knapen   [ 26 mei 2017 06:29 bijgewerkt door Liam Fitzpatrick ]
Op 16 mei 2017 was het zover. Wij kregen formeel de beschikking over een beneden woning gelegen aan de Gerard Walravenstraat 92 A. Vooralsnog is er alles op gericht om te zorgen dat op dinsdag 22 mei onze eerste bijeenkomst hier doorgang kan vinden.

En wie is "wij" zult u zich mogelijk afvragen. Nou, wij zijn een aantal wijkbewoners die elkaar op vrijblijvende basis ontmoeten op dinsdag ochtend of donderdag middag. Wij drinken dan een kop koffie praten wat bij en kijken of we een gezamenlijke actie ondernemen. Afhankelijk van de wensen beslissen we wat we de volgend ontmoeting doen.

buurtplatform proberen we samen met de Gemeente Maastricht, GGD, Maasvallei, Senioren Adviescommissie Maastricht en Trajekt om wijkbewoners een ontmoetingsplek te bieden waar zij vrijblijvend terecht kunnen.

dit moment zijn wij dus druk bezig met schilderen, schoonmaken en inrichten van deze woning als een plek waar het goed toeven is. Wij hopen eind juni of begin juli een officiële opening te organiseren. Uiteraard mag u gerust ook eerder komen kennis maken met dit initiatief om wijkbewoners dichter bij elkaar te brengen en samen te leven.

Gerard Walravenstraat 92A

Comments