Berichten‎ > ‎

Popkoor Vivas en Dansstudio Maastricht presenteren op 25 en 26 november 2017 een wervelende show met zang en dans met als titel ‘Let’s go to the movies’.

Geplaatst 31 okt. 2017 13:47 door Liam Fitzpatrick   [ 31 okt. 2017 13:50 bijgewerkt ]

Popkoor Vivas is in 1987 opgericht . Het koor ontstond als kerkkoor in De Heeg (Maastricht) en is in meer dan 30 jaar geëvalueerd van een kinderkoor tot een dynamisch koor variërend in alle leeftijden dat wekelijks repeteert aan een gevarieerd repertoire van oude en nieuwe popmuziek. De oorsprong van Dansstudio Maastricht is gelegen in de stichting Ballet Heer, een stichting opgericht in de jaren '70 en is nu een dansschool met gediplomeerde dansdocenten en een breed dansaanbod. Danee Klever heeft de choreografie gemaakt en de gelegenheidsformatie samengesteld.

Onder leiding van dirigent Christianne Neven zal popkoor Vivas op 25 november a.s. vanaf 20.00 uur een avondvullend programma verzorgen met filmmuziek in de hoofdrol, waarin zang en dans elkaar completeren. Op 26 november a.s. is er een matineevoorstelling om 14.00 uur, beide in de Klaekeburg in Heugem-Maastricht.

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.vivasmaastricht.com/lets-go-to-the-movies

Comments