Berichten‎ > ‎

Het Sociaal Team De Heeg - ook voor mensen uit Eyldergaard, Heer en Heugem

Geplaatst 6 dec. 2016 15:08 door Liam Fitzpatrick
Iedereen kent momenten dat je het even niet meer weet, dat het thuis of in het gezin wat minder gaat, je je eenzaam voelt of bepaalde dagelijkse handelingen wat minder goed gaan. Je hebt behoefte aan ondersteuning, maar weet niet welke eerste stap je kunt zetten. Dan kan het Sociaal Team je op weg helpen!

In Maastricht zijn 6 sociale teams actief. Het Sociaal Team De Heeg is een team waarbij verschillende deskundigen zeer nauw samen werken. Dat heeft als voordeel dat zij op veel vragen goede antwoorden kunnen geven. Als zij het antwoord niet weten, schakelen zij hun netwerk in. Het kan ook zijn, dat er binnen de buurt mensen wonen die dezelfde vraag hebben. Of die elkaar zouden kunnen helpen. Of groepen mensen die al samen iets hebben opgezet. Het sociaal team kan die mensen en groepen met elkaar in contact brengen.

Hoe kun je het Sociaal Team bereiken?
U kunt uw vraag stellen via www.sociaalteammaastricht.nl. Een teamlid neemt dan contact met u op. Als u geen internet heeft, dan kunt u bij ons langskomen. U bepaalt zelf met wie u het gesprek aangaat. Ook mensen uit Eyldergaard- Heer en Heugem kunnen terecht bij het Sociaal Team De Heeg. Het Sociaal Team De Heeg werkt nauw samen met het Wijkservicepunt. U kunt uw vraag ook daar achterlaten.

Het Sociaal Team De Heeg is elke donderdag van 9.00 tot 11.00 uur aanwezig in Koffiehuis ’t Heegeneerke in De Boeckel, Roserije 410, 6228 DN Maastricht.


Comments