Berichten‎ > ‎

Het Koninklijk St. Caeciliakoor 160 jaar!

Geplaatst 10 sep. 2017 11:47 door Nel Knapen

In 2017 bestaat het Koninklijk St. Caeciliakoor uit Heer- Maastricht 160 jaar. Om dit te vieren staan er o.a. twee prachtige concerten op stapel. Ons jubileumconcert, dat plaatsvindt op 23 september 2017, staat in het teken van de jaren vijftig en heeft als thema ‘We love the fifties’. Het repertoire dat we vanaf januari aan het instuderen zijn, bestaat uit rock-and-roll-muziek en is voor velen herkenbaar. Het bevat onder andere de evergreen ‘Rock around the clock’. Samen met de zeer muzikale dames van het muziekgezelschap ‘All about Eve’ en het blazersensemble ‘Ambrass’, beide ook uit Zuid-Limburg, zetten we een spetterend concert neer in de Mercedes-Benz-zaal in Maastricht.

 

Op 9 december 2017 houden we met het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 uit Vaals ons kerstconcert, waarvoor we nog druk doende zijn een mooie locatie te zoeken. Het Koninklijk Mannenkoor Cecilia dat onder leiding staat van dezelfde dirigent als ons Koninklijk St. Caeciliakoor, Emmanuël Pleijers, viert dit jaar haar 180-jarig bestaan en is het, op één na, oudste mannenkoor van Nederland. Zij genieten tot ver buiten de provinciale grenzen bekendheid. Samen met de muzikale kwaliteiten van ons koor belooft ook het kerstconcert een mooie happening te worden. Houd de diverse publicaties, onze Facebookpagina en onze website www.caeciliakoor.nl in de gaten voor meer informatie over beide concerten.
Wilt u deel uit maken van ons koor en de feestelijkheden rondom ons 160-jarig bestaan meemaken? Kom dan vrijblijvend langs op een van onze repetitieavonden in gemeenschapshuis Aen de Wan in Heer aan de Einsteinstraat 32. De repetities zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. U bent van harte welkom!

ą
Nel Knapen,
10 sep. 2017 11:49
Comments