Berichten‎ > ‎

Een 2e Buurderij in Maastricht; dicht bij U in de buurt!

Geplaatst 17 mrt. 2018 12:17 door Nel Knapen   [ 17 mrt. 2018 12:19 bijgewerkt ]

Wilt u graag eerlijke, verse en lokale producten inkopen en deze direct van de boeren en ambachtelijke producenten ontvangen; dan is de Buurderij dé plek!

In april 2017 is er een Buurderij in Maastricht West van start gegaan. Deze vindt plaats in de Drabbelstraat bij de Natuurtuinen Jekerdal. Het gaat goed; dus komt er een 2eBuurderij bij in Maastricht en wel aan de Oostkant.

Feestelijke opening Buurderij Maastricht Oost

11 april 2018 om 16.00 uur 

Bovenbouw Bernhard Lievegoed School, Nijverheidsweg 25, Maastricht. U bent van harte welkom kennis te komen maken! Er is proeverij, muziek en natuurlijk zijn alle boeren daar om je meer te vertellen over hun bedrijf en hun producten.

Vanaf die dag is er elkwoensdag een Buurderij van 16.30–17.45 uur.

Een Buurderij is meer dan een marktplaats alleen, het is ook een lokale gemeenschap waar mensen ideeën uitwisselen, elkaar een hand toe steken en samen plezier beleven.

Tijdens een Buurderij kunnen lokale boeren en burgers elkaar ontmoeten, zal de boer de bestelde producten zelf overhandigen en is er tijd voor een praatje! Je kunvooraf de producten online bestellen. Op deze manier ontvangt je deze rechtstreeks en zo vers mogelijk; via een korte voedselketen. Dit is goed voor de gezondheid en het milieu, ende lokale boer ontvangt een eerlijke prijs.

Meer info: www.buurderijmaastricht.nl

Yvonne Velthuis  maastrichtbuurderij@gmail.com                     Tel: 043-4072864


Comments