Berichten‎ > ‎

Buurt-Tuinderij ‘Hof van Heer’ gaat officieel open!

Geplaatst 15 jun. 2020 06:55 door Liam Fitzpatrick
Zaterdag 20 juni opent de Hof van Heer – de Buurt-Tuinderij op de voormalige ‘ezeltjeswei’ – de poorten. Deze ‘officiële’ opening vieren we graag samen met onze buurtgenoten met een gezellige Buurt-Markt.

Afgelopen voorjaar is de bijzondere ‘buurt-moestuin’ ontworpen, is alle grondwerk verricht en zijn er allerlei groeten gezaaid en/of geplant. Er staan nu diverse soorten bonen en kolen, krieltjes, courgettes, paprika’s, tal van slasoorten en nog véél meer. Ook zijn er een fruittuin en een kruidentuin ingericht.

Aanstaande zaterdagmiddag is er van alles te zien en te koop, zoals honing, jam, cake en wafels, kruiden, plantjes, groenten en meer. Verder kunt u er een kopje thee, water of siroop nuttigen. De moestuiniers zijn aanwezig om u meer te vertellen over de Hof van Heer, de vele groenten die er staan en de plannen.

Van 13.00 tot 16.00  uur bent u heel welkom op de Hof van Heer. De Buurt-Tuinderij ligt aan de Rijksweg, tussen de rotonde (Savelsbosch/Rijksweg/Weerhuysgaard) en de uitrit van zorgcentrum Croonenhoff. Let op, indien u met de auto zou komen: dit is een uitrit; de inrit naar Croonenhoff ligt aan de Veldstraat.

NB: We kunnen maximaal 30 personen tegelijk ontvangen, zodat bezoekers 1,5 m afstand kunnen houden.

Tot ziens op zaterdag 20 juni!

Kijk ook eens op Facebook (Hof van Heer) of Instagram: https://www.instagram.com/hofvanheer
Comments