Berichten‎ > ‎

30 juni-1 juli: Op Weg Naar Iedersland

Geplaatst 26 jun. 2017 03:40 door Liam Fitzpatrick
Er staat iets moois te gebeuren in de Leeuwenpark in Wittenvrouwenveld … Het bruist en borrelt onder de oppervlakte. Op 30 juni en 1 juli kun je komen genieten van 2 dagen vol creatieve en muzikale activiteiten.
 • GRATIS ENTREE!
 • VRIJDAG 30 JUNI Aanvang 22.00 uur
  Openluchtfilm
 • ZATERDAG 1 JULI Vanaf 14 uur
  Een dag vol creatieve en muzikale activiteiten.
  • MUZIEK
  • KUNST~~THEATER~~KIDS
   Bobs schiettent ★ Nowah Kater ★ Theaterprikkels ★ Expeditie Zilverschoon ★ Sanna Hoop ★ Rubens Poppentheater ★ Ambient Soundscapology ★ Shakta Tribe ★ Rob Driessen ★ Ton Oostveen ★ En vele anderen ★
  • Food by Pizza Kaboom
Er staat iets moois te gebeuren in Wittenvrouwenveld…Het bruist en borrelt onder de oppervlakte en op vrijdag 30 juni knalt de kurk er van af!
Wat is er fijner dan een buurt waarin verbindingen ontstaan, waar mensen samen komen om iets gemeenschappelijks neer te zetten. Bij Caracola, het Werkhuis en op vele andere plekken in de buurt wordt er dagelijks met hart en ziel gewerkt aan deze verbinding door gepassioneerde mensen.
Op 30 juni en 1 juli organiseren Het Werkhuis, Caracola, Jens Hardy, en Maastricht-LAB (www.maastrichtlab.nl) het evenement Iedersland.
Het belooft een evenement te worden gevuld met allerlei creatieve en muzikale activiteiten voor iedereen, jong en oud! Dus noteer die data alvast in je agenda en houd onze facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws!
Laat het ons weten wanneer je betrokken wilt raken bij deze dagen! Stuur een mailtje naar: tom@maastrichtlab.nl of estherjanssenmaastricht@gmail.com

TOT ZIENS OP 30 juni/1 juli!

Comments