Berichten‎ > ‎

20 juni om 19.30 - informatieavond Duurzaam Wonen

Geplaatst 11 jun. 2017 13:17 door Liam Fitzpatrick
De Eerste Maastrichtse Energie Coöperatie (EMEC) gaat samen met Installatiebedrijf P Heijnens Installaties, Isolatiebedrijf Bameco en Glashandel Trichtglas proberen zoveel mogelijk huishoudens in Heer enthousiast te maken voor Duurzaam Wonen. Uw woning energie zuiniger maken en zelf duurzame energie opwekken met zonnepanelen. Ook uw woning kan hiervoor in aanmerking komen.

Informatieavond Duurzaam Wonen

Op dinsdag 20 juni om 19.30 uur organiseren wij daarom een informatieavond “Duurzaam Wonen” in het Novotel, Sibemaweg 10, 6227 AH Maastricht, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. U krijgt er vrijblijvende informatie over energiebesparing en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. De drie bedrijven zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning en zijn met hun adviseurs aanwezig om meer informatie te geven over de mogelijkheden van energie besparen en energie opwekken met zonnepanelen.

Duurzaam Wonen Quickscan

Wilt u ook deze zomer nog in uw extra geïsoleerde huis uw eigen energie opwekken én besparen op uw energiekosten dankzij zonnepanelen? Ga dan naar www.emec.nu/heer en meldt u vrijblijvend aan. Als u zich op deze wijze aanmeldt voor deze Duurzaam Wonen avond, ontvangt u een gratis “Duurzaam Wonen Quickscan” van uw woning ter waarde van € 175,-.

Vrijblijvende afspraak aanvragen

Bent u niet in de gelegenheid om naar de informatieavond te komen of wenst u liever een vrijblijvende afspraak bij u thuis, dan kunt u nu ook meteen een afspraak aanvragen via www.emec.nu/heer. Als u het formulier invult, maakt een medewerker van een van de bedrijven zo snel mogelijk een afspraak met u.

Lening provincie Limburg

EMEC kan u tevens helpen met het aanvragen van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis (SDT) van de provincie Limburg. De SDT is een lening die het financieel aantrekkelijk maakt om te investeren in energiebesparing en in duurzame energiesystemen. U leent kostenneutraal; met de besparing op uw energiekosten betaalt u de aflossing en de rente van de lening. Zodra u de lening hebt afgelost, profiteert u dus al helemaal van uw lagere energiekosten.

Btw terugvorderen

Uiteraard zal EMEC, tegen een kleine vergoeding, voor u de btw die u als particulier heeft betaald terugvragen. Hierdoor krijgt u dus al meteen 21 procent van uw investering in zonnepanelen terug.

Wij hopen u te begroeten op dinsdag 20 juni om 19.30 uur in het Novotel in Heer.
Jos van Golde
voorzitter EMEC

Comments